LOGO LINK ONLINE WIT Tekengebied kopie

BEDRIJVENGIDS

De Beste Bedrijven In Uw Buurt

Aqua Projects

Contactinformatie

Tervenen 2C 9940 Ertvelde (Evergem)
Aqua Projects

Beschrijving

Tuinberegening

Garantie op optimale vochtigheidsgraad voor uw gazon? Contacteer Aqua Projects om een automatisch tuinberegeningssysteem of druppelbevloeiing te laten installeren. Het verschil tussen tuinberegening en druppelbevloeiing is dat die laatste vooral in bloemperken, tussen struiken en langs hagen ingezet wordt.

Agri

Ook land- en tuinbouwbedrijven kunnen bij Aqua Projects terecht voor beregening en pompinstallaties. Verder zijn zij ook gespecialiseerd in stof- en vochtbestrijding. Heeft u als professional interesse in wat zij voor u kunnen doen? Neem dan zeker contact met hen op.

Pompinstallaties

Aqua Projects biedt een tal van verschillende soorten pompinstallaties aan. Van een pomp voor uw beregeningssysteem tot zwembadpompen, u vindt zeker wat u nodig heeft. Zij hechten veel belang aan kwaliteit. De pompen die zij installeren gaan dus ook jaren mee.

Commercial

Sportterreinen, parken en groendaken van de juiste hoeveelheid water voorzien? Reken op de expertise van Aqua Projects. Zij nemen de tijd om u de juiste beregeningssystemen en pompinstallaties aan te raden.

Zwembadtechnieken

Wilt u een degelijk filtersysteem voor uw zwembad laten installeren? Aqua Projects is hiervoor de ideale partner. Heeft u al een filterinstallatie? Dan komen zij bij u langs om deze te onderhouden. Zo kunnen zij tijdig defecten detecteren en herstellen.