LOGO LINK ONLINE WIT Tekengebied kopie

BEDRIJVENGIDS

De Beste Bedrijven In Uw Buurt

Garage Van Bortel

Contactinformatie

Koningin Astridlaan 11 2550 Kontich
Garage Van Bortel

Beschrijving

Renault

Heeft u interesse in een gezinswagen of eerder een praktische minibus? Garage Van Bortel Kontich heeft als erkende autodealer van Renault de beste keuze voor zowel particulieren als bedrijven. Zij adviseren u graag op basis van uw gezinssamenstelling, rijstijl, comfort, enz.

Dacia

Naast Renault, vindt u bij Garage Van Bortel Kontich ook uitmuntende wagens van Dacia terug. Het merk maakt ook deel uit de Renaultgroep. Deze kwalitatieve wagens vindt u bij hen aan faire prijzen terug. Maak gerust een afspraak om de mogelijkheden te bespreken.

Onderhoud

Om de veiligheid van uw wagen te kunnen verzekeren, is het essentieel om geregeld een onderhoud te laten uitvoeren. Garage Van Bortel Kontich beschikt over de nodige vakkennis en aangepast gereedschap om uw onderhoud in goede banen te leiden. Van technische en mechanische problemen tot beschadigd koetswerk herstellen, u bent steeds aan het juiste adres. Daarnaast kan u ook beroep doen op hun bandenservice.

Autoverhuur

Heeft u een verhuis gepland of vertrekt u binnenkort op vakantie en heeft u hier een voertuig voor nodig? Dan kan u bij Garage Van Bortel Kontich terecht voor autoverhuur. Zij stellen zowel persoonswagens als minibussen te huur. Daarbij kunnen zij u ook voorzien van de nodige accessoires, zoals dakstaven, dakkoffers of winterbanden.

Tweedehandswagens

Naast nieuwe wagens, kan u bij Garage Van Bortel Kontich ook tweedehandswagens aankopen. Hierbij gaat het ook voornamelijk over wagens van de merken Renault en Dacia. Om te garanderen dat u met deze tweedehandswagens nog duizenden kilometers gaat kunnen rijden, worden ze steeds grondig gecontroleerd.

Total tankstation

Garage Van Bortel Kontich baat naast een garage ook zijn eigen tankstation uit. Deze bevinden zich vlak bij de N1 in Kontich, op slechts enkele minuten van de autosnelweg. In samenwerking met TotalEnergies, bieden zij in hun benzinestation verschillende brandstoffen aan: 95-E10, SP 98, Diesel en AdBlue (in flessen).