LOGO LINK ONLINE WIT Tekengebied kopie

BEDRIJVENGIDS

De Beste Bedrijven In Uw Buurt

Interieur Daneels

Contactinformatie

0472 75 11 22
Poederleesteenweg 100 C, 2460 Lichtaart (Kasterlee)
Interieur-Daneels-1024px

Beschrijving

Gyprocwerken

Een vals plafond, tussenwand of nieuwe muur? Met Gyproc richt u al uw ruimtes in naar uw persoonlijke smaak. Interieur Daneels staat klaar om u te helpen uw gyprocwerken in kaart te brengen en uit te voeren. Deze gipsplaten zijn brandwerend en recycleerbaar. Bovendien zorgen deze platen ook voor een ideale akoestische en thermische isolatie.

Binnendeuren

Kies binnendeuren die het best in u interieur passen. Interieur Daneels biedt heel wat verschillende opties. U kan rekenen op het minutieuze werk van Interieur Daneels om het plaatsen van uw binnendeuren, van opmeting tot afwerking, in goede banen te leiden.

Maatwerk

Om elk hoekje van uw huis optimaal te benutten, kiest u er best voor schrijnwerk op maat. Interieur Daneels vervaardigt (inbouw)kasten, dressings keuken- en badkamermeubilair op maat. Bepaal zelf het materiaal dat bij uw stijl en budget past. Interieur Danneels zorgt voor stevig en duurzaam maatwerk.

Totaalprojecten

Dankzij de totaalprojecten van Interieur Danneels kan u elke ruimte in uw huis ombouwen tot een functionele en gezellige kamer die past bij uw persoonlijke stijl. Onder totaalprojecten kan u de volgende renovatiewerken verstaan: dakisolatie, gyprocwerken, installeren van binnendeuren en maatkasten.