LOGO LINK ONLINE WIT Tekengebied kopie

BEDRIJVENGIDS

De Beste Bedrijven In Uw Buurt

Schilder- en decoratiewerken Devlieghe

Contactinformatie

0477 96 34 89
Merelstraat 28, 8020 Oostkamp
Schilder-en-decoratiewerken-Devlieghe-1024px

Beschrijving

Schilderen & behangen

Van kleuradvies tot binnen- en buitenschilderwerken, u kan doorheen het volledige schilderproces rekenen op de professionele service van Schilder- en Decoratiewerken Devlieghe. Om het beste resultaat te garanderen, gebruiken zij steeds kwaliteitsverf. Ook voeren Schilder- en Decoratiewerken Devlieghe vlekkeloze behangwerken uit let klassieke papierbehang, fotobehang, reliëfbehang of magneetbehang.

Gyprocwerken

Met het veelzijdige gyproc kan u uw ruimtes een nieuwe indeling geven. Zo kan u kiezen voor een nieuwe (tussen)wand of een vals plafond. Gyprocwerken van Schilder- en Decoratiewerken Devlieghe zijn oplossingen die volledig op maat van uw woning gemaakt worden. De mogelijkheden hierbij zijn eindeloos. Kies voor de inrichting van uw dromen met Schilder- en Decoratiewerken Devlieghe.

Raamdecoratie

Stem uw raamdecoratie af op de stijl van uw interieur en breng een gezellige sfeer in huis. Voor raamdecoratie is uw persoonlijke voorkeur van het grootste belang. De keuzes zijn namelijk eindeloos. U kan bijvoorbeeld kiezen voor traditionele gordijnen, zonwering, vouwgordijnen, velux-gordijnen, etc. Schilder- en Decoratiewerken Devlieghe zorgt voor al uw raamdecoratie van A tot Z. Zelfs het vervangen of renoveren van de volledige ramen is voor Schilder- en Decoratiewerken Devlieghe geen probleem.

Decoratieve technieken

Het ervaren schildersteam van Schilder- en Decoratiewerken Devlieghe heeft verschillende decoratieve schildertechnieken in de vingers om uw ruimtes een unieke look te geven. Zo gebruiken ze onder andere de volgende technieken: Aqua Sensa, Limestone Concrete, Metallic Chic en Pastime. Om meer over deze technieken te ontdekken kan u op de website van Schilder- en Decoratiewerken Devlieghe terecht.

Parket & laminaat

Schilder- en Decoratiewerken Devlieghe is een erkend Quick-Stepinstallateur van parket en laminaatvloeren. Met keuzes uit verschillende diktes, motieven en kleuren, kan u uw vloer aanpassen aan uw persoonlijke stijl. Schilder- en Decoratiewerken Devlieghe gebruikt verschillende technieken voor parketuitvoering: zwevende of gekleefde plaatsing.

Spuitwerken

Schilder- en Decoratiewerken Devlieghe is gecertificeerd in spuitwerken. Tijdens een intensieve opleiding heeft Schilder- en Decoratiewerken Devlieghe een tal van spuittechnieken geleerd op schilderwerken te vergemakkelijken. Deze techniek kan gebruikt worden voor verschillende soorten verf, waaronder lak, vernis of beits. De techniek karakteriseert zich door een gedetailleerde afwerking zonder vlekken of strepen.