LOGO LINK ONLINE WIT Tekengebied kopie

BEDRIJVENGIDS

De Beste Bedrijven In Uw Buurt

Tuinen Dylan

Contactinformatie

0475 92 25 81
Hogedijkenstraat 4, 8490 Jabbeke
Tuinen-Dylan-1024px

Beschrijving

Tuinaanleg

Verander uw tuin in een oase van rust en geniet van een prachtige tuinaanleg door een professional. Gazons zaaien, bloemperken aanleggen en tuinverlichting plaatsen zijn slechts een paar voorbeelden van wat Tuinen Dylan voor u kan doen.

Grondwerken

Tuinen Dylan voert allerhande kleine graaf- en grondwerken uit met professionele kranen. U kan hier terecht voor het planten van bomen en planten, het plaatsen van boordstenen en het opruimen van puin met een hiervoor voorziene container.

Tuinonderhoud

Na het aanleggen van uw prachtige tuin, moet deze ook onderhouden worden. Dit kan bij Tuinen Dylan zowel eenmalig, als periodiek. Door vakkennis en ervaring blijft uw privé- of bedrijfstuin dankzij het tuinonderhoud even mooi als net na de aanleg ervan.

Omheiningen

Wilt u een omheining rond uw huis of bedrijf plaatsen om uw privacy en/of veiligheid te verbeteren? Dan bent u bij Tuinen Dylan aan het juiste adres. Zij plaatsen houten omheiningen of draadafsluitingen met oog op het esthetisch aspect.

Bomen snoeien & vellen

Bomen snoeien en vellen op grote hoogtes is een van de specialiteiten van Tuinen Dylan. Met gespecialiseerde apparatuur, klimmaterialen en technieken, kan u op een veilige werkwijze rekenen. U moet u ook geen zorgen maken over het snoeiafval, Tuinen Dylan voert dit allemaal naar het recyclagepark.