LOGO LINK ONLINE WIT Tekengebied kopie

BEDRIJVENGIDS

De Beste Bedrijven In Uw Buurt

Tuinen Yordi

Contactinformatie

Katteberg 104 9700 Oudenaarde
Tuinen Yordi

Beschrijving

Tuinaanleg

Van bloemperken aanplanten tot tuinverlichting ophangen, u kan voor al uw tuinwerken bij Tuinen Yordi in Oudenaarde terecht. Yordi kan, als tuinaannemer, uw tuinaanleg tot in de puntjes verzorgen. Zo kan hij onder meer nieuw gras zaaien, boordstenen plaatsen of struiken en bomen planten. U kan hem ook inschakelen om een (zwem)vijver in uw tuin uit te graven.

Tuinonderhoud

Naast tuinaanleg kan u bij Tuinen Yordi aankloppen om uw tuin eenmalig of periodiek te laten onderhouden. Heggen scheren, ongedierte bestrijden of tuinpaden opschonen kennen voor hem dan ook geen geheimen. Contacteer hem gerust om uw tuinonderhoud in te plannen.

Snoeiwerken

Als onderdeel van uw tuinonderhoud, neemt Tuinen Yordi uit Oudenaarde uw snoeiwerken voor zijn rekening. Hij houdt hierbij rekening met de seizoenen om uw planten optimaal te laten groeien. Komt hij langs voor snoeiwerken? Dan zal hij zeker ook uw gras maaien, onkruid wieden of omgewaaide bomen opruimen. Zo laat hij uw tuin steeds in de beste staat achter.

Opritten & terrassen

Bestrating is voor Tuinen Yordi uit Oudenaarde ook geen enkel probleem. Hij legt waterdoorlatende opritten en terrassen aan met duurzame materialen, zoals beton, grind, hout, klinkers of natuursteen. Ook houdt hij rekening met uw budget en wensen. Wilt u een tuinpad of boordstenen laten verwerken? Vertrouw hiervoor ook op de expertise van Yordi.